Imenovanje novog člana Uprave zaduženog za financije

Dana 30.11.2012.g. održana je 26. sjednica Nadzornog odbora Društva Dalekovod d.d. na kojoj je donešena odluka o imenovanju g. Gorana Brajdića za Člana Uprave zaduzenog za financije društva Dalekovod d.d. na mandat od 1.prosinca 2012.g. do 1.listopada 2017.g.
G.Brajdić dolazi s mjesta Člana Uprave za financije tvrtke Adriatica.net d.o.o. gdje je bio odgovoran za financijsko poslovanje grupe. Svoju karijeru počeo je u PBZ-u, u Sektoru riznice 1999.g. a nastavio u respektabilnim tvrtkama poput Hrvatskog telekoma, Zagrebačke banke, Tiska, Znanja, i Atlasa. Predsjednik je Uprave Hrvatske udruge korporativnih rizničara te član Uprave Europske udruge korporativnih rizničara.

„Dolazak g. Brajdića na mjesto člana Uprave društva Dalekovod d.d. događa su u izuzetno osjetljivom trenutku za cijelu grupu Dalekovod te smatramo da će svojim dugogodišnjim iskustvom pridonijeti konsolidaciji računa, financijskoj stabilnosti i restrukturiranju.“- izjavio je Predsjednik Uprave Dalekovod d.d.-a g.Matjaž Gorjup

Dalekovod d.d.
vrh stranice